Arda Turan en un entrenament amb el FC Barcelona
Futbol internacional

La fiscalia turca demana més de 12 anys de presó per a Arda Turan per una baralla en una discoteca d'Istanbul

La fiscalia turca acusa el jugador del Barça, cedit al Basaksehir turc, de diversos càrrecs de lesions, amenaces, tinença il·lícita d'armes i assetjament sexual

Actualitzat

La fiscalia turca demana dotze anys i mig de presó per a Arda Turan. El jugador del Barça, actualment cedit al Basaksehir turc, va veure's implicat en una baralla en una discoteca la setmana passada i s'enfronta a diversos càrrecs de lesions, amenaces, tinença il·lícita d'armes i assetjament sexual.

Segons la premsa turca, els incidents van passar quan el popular cantant Berkay Sahin va sortir en defensa de la seva dona davant de l'assetjament del futbolista en una discoteca d'Istanbul. La discussió va acabar en una baralla que es va saldar amb el nas trencat de Sahin. La parella es va traslladar a un hospital proper, fins on els va seguir el blaugrana Turan, que va disparar un tret en accedir a les instal·lacions mèdiques sense ferir ningú.

Arda Turan ha donat la seva versió a la cadena CNNTürk i ha explicat que va anar a l'hospital per demanar disculpes i que se li va disparar fortuïtament l'arma.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut