Futbol

La fiscalia acusa Mourinho de defraudar 3,3 milions a Hisenda quan entrenava el Madrid

La Fiscalia de Madrid ha presentat una denúncia contra José Mourinho per haver defraudat 3,3 milions d'euros mentre era entrenador del Reial Madrid, els anys 2011 i 2012

RedaccióActualitzat

La secció de delictes econòmics de la fiscalia de Madrid acusa l'entrenador del Manchester United d'haver defraudat 3,3 milions d'euros a Hisenda.

La denúncia de la fiscalia fa referència a dos presumptes delictes fiscals en relació amb la renda dels exercicis 2011 i 2012, època en què Mourinho entrenava el Reial Madrid.

La quantitat defraudada seria de 1.611.537 euros el 2011 i de 1.693.133 el 2012 segons informa el Ministeri públic. En la nota informativa que informa sobre aquest presumpte delicte fiscal:

En aquesta nota s'informa que el frau correspon als seus ingressos per drets d'imatge. Per ocultar-los a la Hisenda espanyola, Mourinho hauria fet servir una societat establerta al paradís fiscal a les Illes Verges. A més, aquests drets haurien passat després a una societat irlandesa controlada pel representant Jorge Mendes. Curiosament, la mateixa trama amb què s'acusa Cristiano Ronaldo.

El relat del Ministeri Públic recorda que el març de 2010, després d'abandonar el Chelsea, Mourinho va signar un contracte amb el Reial Madrid i va traslladar la seva residència a la capital, de manera que va adquirir la condició de resident fiscal a Espanya.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut