La final catalana haurà d'esperar: l'Athletic Club s'imposa al Power8 Stadium

L'Espanyol ha caigut davant l'Athletic Club (0-2) en un partit travat després de fer una gran trajectòria a la Copa del Rei. Els homes de Sergio González han volgut refer-se d'una complicada primera part, però els ha fallat l'encert

Els primers compassos del partit Espanyol-Athletic Club han estat calcats al d'anada: Aritz Aduriz ha avançat els bascos al marcador en el primer quart d'hora. La diferència, però, ha estat la falta de reacció immediata de l'Espanyol. Tot just quan els pericos començaven a arribar a l'àrea d'Herrerín, Etxeitia ha fet el 0-2 en rematar de cap un córner minuts abans del descans.

Sergio González ha volgut fer servir Caicedo com a revulsiu, que ha entrat per Víctor Álvarez només començar la segona part i, només sortir, l'equatorià ha tingut l'ocasió més clara fins llavors en estavellar la pilota al pal.

Iago Herrerín s'ha lesionat i l'ha substituït Gorka Iraizoz, que ha estat ovacionat pel Power8 Stadium en record pel seu passat blanc-i-blau.

Sergio García, un cop més, s'ha carregat l'equip a l'esquena, i ha protagonitzat les millors jugades, però els homes de Valverde han teixit una teranyina defensiva que ha neutralitzat una vegada i una altra els pericos.

Gran decepció per als gairebé 35.000 espectadors que omplien el Power8 Stadium, el Barça i l'Athletic Club jugaran la final de Copa del Rei el 30 de maig.