Barça

La dona de Gündogan salta per defensar el seu marit

Sara Gündogan deixa clar el motiu de les declaracions del seu marit i explica quina era la seva intenció

Redacció Esport3Actualitzat

Ilkay Gündogan, exjugador del Manchester City, ha estat un dels protagonistes després de la desfeta contra el PSG per les declaracions en acabar el duel, unes declaracions on es va mostrar molt crític amb l'equip, i sobretot, amb Araujo, per l'expulsió a causa d'una falta sobre Barcola quan era l'últim defensor.

 "És difícil dir-ho, però en aquests moments tan crucials has d'estar segur de si arribes a la pilota. Prefereixo concedir un gol o permetre un un contra un. Quedar-te amb un menys tan aviat et mata en el partit."

Per tant, el rebombori apuntava a un dard de Gündogan a Araujo.  En alguns casos es parla d'ambient tens al vestidor, però no. La mateixa dona de Gündogan deixa clar el motiu de les paraules del seu marit i la seva intenció en les declaracions, que han anat més enllà. 

Surt en defensa

Sara Gündogan ha deixat un missatge a les seves xarxes socials per deixar clar i demostrar que totes les paraules del seu marit en aquelles declaracions eren totalment constructives i sense tirar cap dard a ningú. 

"Aquest home és un noi que treballa fort, i les seves opinions futbolístiques són per millorar i ho està donant tot pel seu equip... La seva mentalitat és una mentalitat de triplet".

 
Anar al contingut