Barça

La directiva del Barça, convençuda que Guardiola renovarà el contracte

Que el Barça s'està superant any rere any des que Guardiola n'és l'entrenador, no és cap secret. Com tampoc ho és que al tècnic del Barça no li agrada fer projectes a llarg termini i vol anar pas a pas. Però sembla que aquest any no s'haurà de patir tant per confirmar la continuïtat de l'entrenador blaugrana. Si més no, la directiva està convençuda que continuarà la pròxima temporada. Ho ha dit el vicepresident de l'àrea esportiva del club, Josep Maria Bartomeu, a l'hora de fer balanç de les gestions que s'han fet durant la pretemporada. Quan se li ha demanat per la continuïtat del tècnic, s'ha mostrat convençut que Guardiola renovarà el contracte.

Actualitzat
Els dos títols aixecats durant aquest mes d'agost demostren que el Barça continua afamat de victòries, un requisit indispensable perquè el gran arquitecte de tot plegat, Josep Guardiola, continuï al capdavant del projecte. A més, aquest estiu, amb les incorporacions de Cesc i d'Alexis, el club ha satisfet les dues peticions que havia fet el tècnic. "Jo crec que si li donem les eines que ens demana, quan parlem de renovació li serà molt difícil dir que no", ha explicat el vicepresident de l'àrea esportiva del club, Josep Maria Bartomeu.

Amb la temporada acabada d'estrenar, ja es comença a parlar de la continuïtat de Guardiola. Amb un equip jove que té corda per estona i amb una junta directiva disposada a donar a Guardiola tot el que demani, el club és optimista.

El vicepresident esportiu del Barça ha tornat a instar el Reial Madrid a parar els peus a Mourinho i s'ha mostrat convençut que la renovació d'Abidal es resoldrà en qüestió de setmanes.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut