Jordi Costa als estudis de Catalunya Ràdio amb Sònia Gelmà durant "Tot Costa"
Barça

L'1x1 de Jordi Costa dels jugadors del Barça, a Catalunya Ràdio i Esport3

El periodista i copresentador del programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio analitzarà el joc dels jugadors del Barça amb el seu personal estil després dels partits de l'equip de Luis Enrique

Actualitzat

El periodista i copresentador del programa 'Tot costa' de Catalunya Ràdio Jordi Costa farà l'anàlisi amb la seva personal visió del joc de cadascun dels jugadors del Barça a través d'un vídeo que es podrà veure a la web i les xarxes socials de Catalunya Ràdio i l'Esport3.

Començant pel duel que els blaugranes han de jugar contra el Manchester City aquest dimecres, el Jordi Costa recupera un format exitós del periodisme esportiu, l'1x1 de l'alineació blaugrana. L'anàlisi entenimentada, apassionada i un punt àcida de Jordi Costa es podrà veure pocs minuts després dels partits del Barça a la web de Catalunya Ràdio i de l'Esport3 i s'afegirà al minut a minut  que es fa per cada partit del Barça a la secció d'Esports de la web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

El vídeo del Jordi Costa serà, en aquesta nova etapa, el complement que el programa de ràdio 'Tot Costa' oferirà als seus oients utilitzant els canals digitals. L'1x1 de Jordi Costa farà el salt de la ràdio a les diferents finestres digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb un format de vídeo que permetrà veure al periodista de manera pròxima i autèntica. 

Anar al contingut