El jugador del Deportivo Juanfran en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Juanfran és el lateral que més agrada al Barça però només el fitxarà si veu opcions de lluitar per la Lliga

L'equip blaugrana ja té una decisió presa per reforçar el lateral dret arran de la lesió d'Aleix Vidal, però aquesta decisió està condicionada pels resultats immediats

Francesc LatorreActualitzat

El Barça pot tenir en el termini de deu dies un nou lateral dret, però tot dependrà de si, després d'aquesta setmana, el club continua tenint opcions sòlides de lluitar per la Lliga

El club blaugrana ja ha decidit quin serà el lateral que reforçarà l'equip en cas que s'opti per aquesta alternativa: serà Juanfran Moreno, jugador del Deportivo. S'han analitzat alternatives, entre altres la del veneçolà Roberto Rosales (Màlaga), però, finalment, la del carriler madrileny, de 28 anys, és la que més convenç. Juanfran té una clàusula de rescissió del seu contracte de 8 milions d'euros.

Que Juanfran arribi al Barça dependrà en gran mesura dels resultats que hi hagi aquesta setmana. Si el Reial Madrid guanya els dos partits que té per jugar (a València dimecres i a Vila-real diumenge) i el Barça no guanya al Vicente Calderón, la diferència de 6 o 7 punts més un partit a favor dels blancs s'entén que ja serà molt àmplia per fer una despesa que seria, bàsicament, per la Lliga, ja que Juanfran no podria jugar la final de Copa i les opcions del Barça de continuar endavant a la Champions són remotes.

En aquest cas es preferiria esperar a l'estiu per poder fitxar un lateral dret, contemplant totes les opcions que ofereixi el mercat sense restriccions. El que és clar és que el Barça reforçarà la posició per alliberar Sergi Roberto i recuperar-lo per al mig del camp, una demarcació que s'ajusta més a les seves característiques.

Anar al contingut