Imatge del consell d'administració de la Penya amb Villacampa i Morales (www.penya.com)
Imatge del consell d'administració de la Penya amb Villacampa i Morales (www.penya.com)
Bàsquet

Juanan Morales assumirà aquest dimarts el relleu de Jordi Villacampa com a president del Joventut de Badalona

Després de 18 anys com a president del Joventut, Jordi Villacampa cedirà el seu lloc a un excompany de vestidor, Juanan Morales

Actualitzat

Després de la marxa de Jordi Villacampa com a president del Joventut de Badalona, serà un altre exjugador del club qui n'assumeixi la presidència. L'expivot Juan Antonio Morales, que va compartir vestidor amb el president sortint durant 8 temporades a Badalona, serà a partir d'aquest dimarts el nou màxim responsable de la Penya.

Juanan Morales, de 48 anys, formava part de la directiva com a conseller de l'àrea esportiva. Com que no s'ha presentat cap altre candidat a rellevar Villacampa, que ha ocupat la presidència durant 18 anys, la junta extraordinària del Joventut el nomenarà president.

A la mateixa junta es presentarà l'informe sobre l'acord amb l'Ajuntament de Badalona que inclou la compra per part del consistori d'un equipament esportiu en la urbanització de Mas Ram, un 90% del qual és propietat de la Penya. L'altre punt important del dia serà l'aprovació per part dels accionistes del balanç econòmic de l'últim exercici.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut