Juan Carlos Cordero (Foto: Facebook Granada CF)
Juan Carlos Cordero (Foto: Facebook Granada CF)
Futbol

Juan Carlos Cordero, director esportiu del Granada, agredeix un futbolista rival en un partit del filial

El partit entre el Granada B i el Linares, de la Segona Divisió B, ha estat ple de tensió. Tanta que al final del matx el director esportiu del Granada ha donat un cop de puny a un futbolista del Linares al túnel de vestidors

Actualitzat

Juan Carlos Cordero, director esportiu del Granada, ha agredit aquest diumenge al jugador del Linares Juan Francisco Holanda al final del partit que ha enfrontat aquest conjunt amb el filial de l'equip de la Primera Divisió, el Granada B, a l'estadi Nuevo Los Cármenes. Així ho ha reflectit a la seva acta l'àrbitre sevillà Antonio Santos Pargaña.

Segons l'acta, quan els jugadors del Linares es dirigien als vestidors, Juan Carlos Cordero Sánchez, directiu del Granada CF B, s'ha dirigit al jugador visitant núm. 9 i li ha donat un cop de puny a la cara". L'àrbitre també fa constar que, al final dels 90 minuts, el futbolista agredit s'ha dirigit al sector de la grada on eren els seguidors rivals per cridar "seguiu fitxant negres".

Després de l'agressió al túnel de vestidors, les forces de l'ordre han hagut d'intervenir per separar els membres dels dos equips. Altres incidències d'aquest matx del Grup IV de la Segona B que ha acabat amb empat a 2 han estat les expulsions dels jugadors locals Nico Hidalgo i Brian Oliván i el segon entrenador del Granada B. El porter de l'equip, el macedoni "Stole Dimitrievski", hauria dit als àrbitres que "sou els tres uns pocavergonyes".

Anar al contingut