Futbol Internacional

José Mourinho confirma que el Manchester United executarà la clàusula de renovació de Zlatan Ibrahimovic

El rendiment del davanter suec ha convençut el seu entrenador, José Mourinho, i el club anglès ha decidit prorrogar una temporada més el seu contracte

Actualitzat

L'entrenador del Manchester United, José Mourinho, ha confirmat aquest dimecres que el club farà efectiva la clàusula de renovació del contracte del davanter suec de 35 anys Zlatan Ibrahimovic fins al final de la temporada 2017-18.

"La situació de Zlatan és molt senzilla", ha dit el tècnic portuguès, "té un contracte d'un any més un segon d'opcional. Estem molt contents amb ell, així que executarem l'opció de la segona temporada. Després ja podrà fer el que vulgui".

Mourino ha explicat que el suec "està content, compromès i gaudint de la seva vida com a futbolista al United. Aquest és, probablement, l'últim gran desafiament de la seva meravellosa carrera, així que per a ell és perfecte quedar-se aquí 18 mesos més. I després ja decidirà el seu futur".

Messi, sempre al Barça

El portuguès, a la roda de premsa prèvia al partit de dijous de la Lliga Europa contra el Feyenoord, també ha parlat de Leo Messi. Mourinho ha dit que "el més bonic per a ell seria començar i acabar la seva carrera al FC Barcelona".

Aquestes últimes setmanes els rumors han especulat amb un possible fitxatge del davanter argentí per un dels dos clubs de Manchester. L'entrenador del United ha dit que "amb Messi cada temporada és la mateixa història, diu que marxa però mai ho fa. Honestament, espero que no marxi mai, perquè Messi pertany al Barça i el Barça li pertany a ell".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut