MotoGP

Jorge Lorenzo té trencats els dos turmells i es podria perdre el Gran Premi de França

Les proves realitzades a Jorge Lorenzo han desvelat que el mallorquí presenta una lesió més important del que en principi se li havia diagnosticat, ja que té fracturats els dos turmells i, per tant, podria perdre's el pròxim Gran Premi de França. El TAC tridimensional al qual ha estat sotmès a l'Institut Dexeus de Barcelona mostra que el pilot té una fractura a l'astràgal del turmell dret i un trencament del lligament lateral del turmell esquerre. Ara, Lorenzo haurà de sotmetre's a un tractament consistent en la immobilització rígida i la descàrrega del turmell dret, i immobilització elàstica de l'esquerre.

Actualitzat

El doctor Xavier Mir li farà una nova exploració dilluns que ve, i no s'ha atrevit a pronosticar el temps que Lorenzo haurà d'estar de baixa.

El de Yamaha, segon en la classificació del Mundial de MotoGP, segur que intentarà córrer a Le Mans el pròxim 18 de maig, quan es disputarà la cinquena prova de la temporada, tot i que ara mateix la seva presència en terres franceses és molt dubtosa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut