Jordi Mboula es va lesionar durant el partit de lliga contra el PSG
Futbol internacional

Jordi Mboula estarà entre tres i cinc mesos de baixa per una lesió al tendó dels isquiotibials

El jugador català del Mònaco i format al planter del Barça es va lesionar en l'última jornada de la lliga francesa contra el París Saint-Germain i aquest dijous passarà pel quiròfan

Actualitzat

El davanter català del Mònaco Jordi Mboula serà operat d'una lesió en els músculs isquiotibials que es va fer diumenge passat i que el tindrà de baixa d'entre tres a cinc mesos, segons ha anunciat aquest dimecres el club del Principat.
   
"Jordi Mboula pateix una lesió al tendó dels isquiotibials que necessita una intervenció al quiròfan que li faran aquest dijous a París. Es calcula que tornarà en un termini de tres a cinc mesos",  segons ha informat el club monegasc en un comunicat.
   
Mboula, nascut a Granollers al 1999 i format al planter del Barça, es va lesionar diumenge passat durant la derrota del Mònaco per 0-4 davant del París Saint-Germain (PSG) en partit de la lliga francesa.
   
El jove extrem, internacional espanyol en les categories inferiors, ha disputat aquesta temporada set partits de Lliga i un de Lliga de Campions.

Anar al contingut