Jordi Lardín, director esportiu de l'Espanyol
Espanyol

Jordi Lardín: "No podem esperar més per Pau López, si es vol quedar aquí que faci el pas"

El director esportiu de l'Espanyol ha assegurat en una entrevista a PericosOnline.com que estan esperant una resposta a l'última oferta de renovació que van fer al porter olotí

Actualitzat

El director esportiu de l'Espanyol, Jordi Lardín, ha assegurat en una entrevista a PericosOnline.com que el club blanc-i-blau "no pot esperar més per Pau López", porter que acaba contracte el 30 de juny i la renovació del qual està en marxa des de fa mesos, tot i que encara no s'ha concretat. Lardín ha confirmat que el representant del jugador ha de respondre a l'última oferta de renovació, que ha qualificat d'elevada:

"Estem pendents d'una trucada del seu agent des del 12 de novembre i no hem rebut contraproposta. L'Espanyol dona per tancada l'espera. Si de veritat vol estar aquí, que faci el pas. Està en números de jugadors importants de la plantilla. No és dels més ben pagats perquè té 23 anys i molt temps per millorar."

En aquest sentit, l'exfutbolista ha valorat la titularitat del porter Diego López a la lliga en detriment de Pau en l'últim partit de lliga contra el Sevilla i ha assegurat que "el que decideix qui juga és l'entrenador, per criteris esportius".

D'altra banda, Lardín ha analitzat la possible marxa del tècnic, Quique Sánchez Flores, a l'Stoke City anglès fa unes quantes setmanes:

"Li arriba una proposta molt interessant i ens ho diu a València. Ens posem a treballar per si paguen la seva clàusula de quatre milions. No l'hauríem perdonat."

Finalment, el director esportiu de l'Espanyol ha confessat que si el president Chen Yansheng li donés llum verda per fer un fitxatge li agradaria incorporar "un migcampista creatiu".

Anar al contingut