Jordi Alba, durant la roda de premsa prèvia al Roma-Barça
Lliga de Campions

Jordi Alba: "Messi no es pot comparar amb ningú. Està cinc esglaons per sobre de la resta"

El lateral esquerre del Barça admet que el crac argentí no es pot comparar amb cap altre futbolista i assegura que estan motivats per seguir guanyant títols, però que no s'han d'obsessionar amb repetir títol a la Champions

David CarballoActualitzat
Jordi Alba ha estat el jugador del FC Barcelona que ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit contra la Roma. El lateral esquerre blaugrana ha destacat la importància de començar la competició amb una victòria però ha assegurat que no s'han d'obsessionar amb el repte de guanyar dos Champions consecutives.

"Un club com el Barça sempre està motivat per guanyar competicions però no ens hem d'obsessionar en repetir títol a la Champions", ha explicat. "Som els campions de la temporada passada de la Champions i tenim ganes de continuar guanyant. I això passa per fer un bon partit demà a Roma", ha afegit.

Alba també ha elogiat la figura de Leo Messi, un futbolista que segons la seva opinió no es pot comparar amb ningú. "Per mi Cristiano i Messi no es poden comparar. Cristiano és un gran jugador però el que fa Messi no ho fa ningú. Està un o cinc esglaons per sobre de la resta", ha destacat.

Per últim, el futbolista blaugrana ha reconegut que el partit d'aquest dimecres a l'Olímpic de Roma no tindrà res a veure amb el duel de l'última edició del Trofeu Joan Gamper que va acabar amb una clara victòria del Barça. "Ells juguen a casa i estaran més motivats", ha conclòs.

Anar al contingut