Actualitat blanc-i-blava

Jônatas s'entrena per recuperar-se de la lesió que es va fer a l'avió, de tornada de Sevilla

L'Espanyol no s'ha entrenat, però sí que ho ha fet el jugador Jônatas Domingos. I és que el brasiler es va lesionar en un avió, a la tornada del partit contra el Sevilla la setmana passada. El mitja punta va seure a l'avió de manera poc ortodoxa i té problemes al cartíleg del genoll esquerra. Tot i això, no és important i estarà a punt per jugar dissabte al camp del València. Està seguint un tractament antiinflamatori, que farà durarà un mes.

Actualitzat
Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, en el viatge de tornada de Sevilla, fa una setmana, el mitjapunta brasiler es va asseure a l'avió d'una manera poc ortodoxa i va estar en tensió durant molta estona. En tensió perquè Jonatas va passar por en el viatge de tornada. El xàrter que portava la plantilla cap a Barcelona era de només 44 places, era un avió petit, i es movia més del que és habitual en un avió gran. Feia mal temps a la zona d'Andalusia, hi va haver turbulències i Jônatas en va ser "víctima", per dir-ho d'alguna manera, amb aquestes molèsties al cartíleg del genoll esquerre.

Jônatas, però, va poder jugar sense problemes contra el Deportivo i també estarà a punt per jugar dissabte a Mestalla contra el València. No és res important, però ha motivat que aquest dimarts, que la plantilla tenia festa, hagués d'anar a la Ciutat Esportiva a fer exercicis específics, amb una genollera protectora i amb gel. Està seguint un tractament antiinflamatori i, també, l'anomenat tractament "condroprotector", per protegir el cartíleg. Aquestes molèsties no li faran perdre's cap partit, però el tractament l'haurà de seguir durant un mes.



Anar al contingut