Lliga de Campions

Joe Hart: "Un gol de sort ha decidit l'eliminatòria"

El porter anglès ha justificat l'eliminació en semifinals de la Champions del seu equip per culpa d'un solitari gol afortunat de Gareth Bale en declaracions a la cadena britànica BT Sport

Actualitzat
El porter anglès del Manchester City, Joe Hart, ha lamentat aquest dimecres l'eliminació del seu equip en semifinals de Lliga de Campions a mans del Reial Madrid i ha assegurat que "un gol de sort ha decidit l'eliminatòria". "Podríem haver arribat fàcilment a la final. Ens han guanyat amb un gol de sort, això ha decidit l'eliminatòria. Ha estat tan simple com això", ha dit un decebut Hart a la cadena britànica BT Sport després del partit al Bernabéu.
  
"No van crear ocasions de gol en els dos partits de l'eliminatòria, encara que tampoc nosaltres si som honestos. Ha estat una semifinal molt equilibrada, amb dos equips molt igualats", ha afegit l'internacional anglès.
   
"No han arribat mai a matar el partit. Nosaltres hem defensat molt bé, però ens ha faltat espurna en atac. No hem fet prou per guanyar el partit. Ara toca que mirem al duel de lliga de diumenge que", ha admès Hart.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut