Joan Barreda després de l'operació
Motor

Joan Barreda, operat amb èxit d'una doble fractura de canell

Barreda va haver d'abandonar el Dakar 2018 en l'onzena etapa, quan ocupava la segona posició de la general

Actualitzat

El pilot valencià Joan Barreda s'ha operat amb èxit d'una doble fractura de canell. Una lesió que li va impedir competir al Dakar en plenes condicions.

El pilot del Monster Energy Honda Team va competir al Dakar amb una protecció que li limitava el moviment del canell per evitar un dany major. Barreda va haver d'abandonar el Dakar 2018 en l'onzena etapa, quan ocupava la segona posició de la general. Estava a 39 minuts del líder, a falta de quatre etapes.

El doctor Xavier Mir, traumatòleg i cirurgià ortopèdic especialista en microcirurgia de la mà, ha estat el metge que ha operat Barreda d'"una fractura cubital del radi distal dret sense consolidació i d'una fractura desplaçada de l'estilodes cubital del mateix canell esquerre". En tots dos casos s'ha fet "una reducció oberta i una fixació interna mitjançant cargols a compressió".

L'operació es va fer dijous a la Clínica Dexeus de Barcelona i, segons el doctor Mir, després d'estar immobilitzat durant dues setmanes, el pilot podrà començar la recuperació i rehabilitació a partir de la tercera setmana.

 


 


 

Anar al contingut