Javi Salgado, jugador de l'Estudiantes (www.clubestudiantes.com)
Javi Salgado, jugador de l'Estudiantes (www.clubestudiantes.com)
Bàsquet

Javi Salgado, base de l'Estudiantes, fa un any que no falla des de la línia de personal

Javi Salgado és molt efectiu en els tirs lliures. En les seves catorze temporades com a professional mai ha baixat del 79% d'encert, i destaca el 93% (40 de 43) de la temporada passada. Ja fa un any que va fallar per última vegada des d'aquesta distància

Actualitzat

Ja fa un any que Javi Salgado, llavor base del Guipúscoa Basket, va fallar per última vegada un tir lliure. Va ser el 13 d'abril del 2014, a la pista de l'Iberostar Tenerife, en el penúltim partit de la Lliga regular de l'ACB. Després de no llançar cap tir lliure davant el Fuenlabrada, la seva ratxa d'efectivitat va començar en el triomf del Guipúscoa Basket contra el CAI de Saragossa. Des de llavors, l'ara jugador de l'Estudiantes acumula 51 llançaments de personal seguits anotats. Aquesta temporada encara no ha fallat cap (38 de 38).

El rècord de la millor sèrie d'encert en aquesta especialitat la té el jugador del TAU Cerámica Arvydas Macijauskas. L'escorta lituà va encadenar 63 encerts consecutius la temporada 2003-2004, en una ratxa que es va trencar en el dotzè partit. A final de temporada havia anotat 196 dels 216 que havia llançat (91%).

Anar al contingut