Javi López ha defensat el bon treball de l'equip (rcdespanyol.com)
Espanyol

Javi López: "S'estan construint els fonaments d'un grandíssim projecte"

El capità de l'Espanyol ha afirmat en roda de premsa que l'equip es troba en una bona dinàmica tot i els últims resultats

Ramon AngladaActualitzat

Tot i sumar una sola victòria en les primeres set jornades de Lliga, el capità de l'Espanyol, Javi López, ha assegurat en la roda de premsa d'aquest dijous que l'equip "està treballant bé i que s'estan construint els fonaments d'un grandíssim projecte que porta els blanc-i-blaus on es mereixen". López ha recordat que l'Espanyol sempre ha viscut en els extrems i que "si el partit contra el Màlaga s'hagués guanyat i el del Celta empatat, no es parlaria d'això". Ha defensat, sobretot, que els sis punts a la classificació no reflecteixen la bona dinàmica del grup.

Respecte a l'últim partit, en l'empat a Cornellà a zero contra el Vila-real, ha valorat positivament el fet de no encaixar cap gol. López ha emfatitzat que "no es va ser conformista i el punt serveix per créixer" i que l'equip no es volia exposar a una derrota als últims minuts com en el partit amb el Celta.

El pròxim partit dels blanc-i-blaus, després de la parada de seleccions, serà al camp de Las Palmas. Sobre els propers enfrontaments, Javi López ha volgut advertir que "qualsevol rival et pot posar en problemes, per això cal treballar tots els compromisos fins que xiula l'àrbitre".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut