Javi López respon les preguntes dels periodistes
Javi López respon les preguntes dels periodistes
Espanyol

Javi López avisa que la setmana que ve és molt important per a l'equip

El capità espanyolista creu que els resultats dels dos partits de la setmana que ve, a la Copa del Rei i a la Lliga, seran importants en l'evolució de l'equip

Actualitzat

El capità de l'Espanyol ha estat l'encarregat de respondre les preguntes de la premsa aquest diumenge, l'endemà de la derrota contra el Celta. Davant la situació de l'equip blanc-i-blau, López ha reconegut que la setmana que ve "no és una setmana més".

L'Espanyol afronta aquesta pròxima setmana la tornada dels setzens de la Copa contra el Llevant (empat a 1 a l'anada al camp del cuer de Primera) i un partit de Lliga contra el penúltim, Las Palmas, amb la necessitat de sumar punts per frenar la caiguda cap a la cua de la classificació. L'equip només ha aconseguit 1 punt en les últimes 3 jornades.

Javi López s'ha mostrat comprensiu amb les protestes dels aficionats. "Si abans estaven enfadats, no sé com estaran ara. Nosaltres també ho estem, i entenem el seu enuig, tot i que els necessitem", ha explicat el capità. El lateral ha assumit també les crítiques de l'entrenador Sergio González al final del partit contra el Celta, quan els va acusar de "regalar" la primera part.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut