Barça

Jaume Roures: "El Barça va pagar 180.000 euros al senyor Cama perquè m'espiés"

El president de Mediapro ha explicat en una entrevista al programa "Divendres" de TV3 els motius per haver posat una demanda contra Sandro Rosell i el club blaugrana per haver-lo espiat

Actualitzat

El president de Mediapro, Jaume Roures, ha explicat en una entrevista al programa "Divendres" de TV3 per què ha posat una demanda contra l'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell i el club blaugrana per un cas d'espionatge. Roures també ha aprofitat per contestar el vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí, i ha refermat les seves acusacions.

"A mi m'han educat en una escola pública, i me'n sento molt orgullós. El que jo dic i la manera que m'expresso té a veure més en els valors i no en la hipocresia. El Barça és víctima i és coautor, ho torno a repetir. Víctima perquè amb els diners del Barça el senyor Cama (extreballador de Mediapro), com a mínim treballant a casa nostra... el Barça li va pagar 180.000 euros. L'única raó per pagar-li aquesta quantitat mentre treballava al club era perquè m'espiés. No hi havia cap més altra raó", ha afirmat.

Roures ha acusat Rosell de fer aquests pagaments per espiar-lo durant la seva etapa a la presidència blaugrana. "Ho sé perquè la documentació està en els contractes i en les factures del Barça amb Sandro Rosell de president. Això, el Barça ho ha d'investigar perquè són diners del soci i aquesta junta sabia que hi havia un tema d'espionatge al club", ha explicat.

Per últim, el president de Mediapro ha negat que hagi amenaçat el Barça després que Telefónica va adquirir els drets televisius del club blaugrana. "Vilarrubí diu falsament que, quan el contracte dels drets televisius va passar a Telefónica, jo els vaig amenaçar. Més enllà que jo no amenaço ningú, quan Bartomeu em va trucar estava al meu cotxe amb més gent i tinc testimonis del que es va dir aquell dia. L'únic que li vaig dir és que, si feu això, TV3 es quedarà sense futbol, i ha acabat passant", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut