Latvala ha resistit la pressió d'Ogier i ha assolit el triomf (EFE)
Latvala ha resistit la pressió d'Ogier i ha assolit el triomf (EFE)
Ral·li

Jari-Matti Latvala guanya el Ral·li de Portugal i supera el vigent campió mundial, Sébastien Ogier

Latvala ha acabat primer en la cinquena cita del Mundial, al davant del líder del Mundial, Sébastien Ogier. Dani Sordo ha estat sisè

Actualitzat

El finlandès Jari-Matti Latvala ha guanyat el Ral·li de Portugal, al davant del vigent campió mundial, Sébastien Ogier, després dels últims tres trams de diumenge a la regió de Braga. Latvala ha sumat la 13a victòria en el WRC. Aquesta temporada, però, només havia pogut puntuar al Ral·li de Montecarlo, on va acabar segon, darrere d'Ogier. El noruec Andreas Mikkelsen, amb el Polo-R, ha acabat tercer a Portugal, al davant de Kris Meeke (Citroën DS3).

Dani Sordo, amb el seu Hyundai, ha assolit la sisena plaça final, tot i que Mads Otsberg (Citroën) s'ha quedat a només cinc segons. El càntabre, a 2:27,9 de Latvala, ha estat el millor de Hyundai després d'un altre mal resultat de Thierry Neuville. El belga va bolcar en la segona jornada, fet que el va deixar sense opcions.

El francès Ogier, tot i no aconseguir una cinquena victòria en el present Campionat del Món, ha augmentat el seu avantatge en la general del Mundial de pilots. La pròxima cita del Mundial serà el Ral·li d'Itàlia, a Sardenya, de l'11 al 14 de juny.

Anar al contingut