L'iranià Ehsan Hajsafi i el nigerià Peter Odemwingie lluiten per la pilota (Foto: Reuters)
L'iranià Ehsan Hajsafi i el nigerià Peter Odemwingie lluiten per la pilota (Foto: Reuters)
Mundial

Iran i Nigèria firmen el primer empat, i sense gols, del Mundial del Brasil

Iran i Nigèria han empatat a 0. Els africans han portat la iniciativa del joc, controlant la pilota, però ha estat incapaç de superar el mur defensiu dels jugadors iranians que entrena Carlos Queiroz, molt tancats al seu camp.

Actualitzat

Iran i Nigèria han empatat a 0. Els africans han portat la iniciativa del joc, controlant la pilota, però ha estat incapaç de superar el mur defensiu dels jugadors iranians que entrena Carlos Queiroz, molt tancats al seu camp. Aquest partit força ensopit ha tingut un doble honor: ser el primer enfrontament del Mundial del Brasil que acaba amb empat, i el primer en què no s'ha marcat cap gol.

L'empat a 0 que han firmat l'Iran i Nigèria és un resultat força lògic tenint en compte els antecedents de tots dos equips. De tots els equips que disputen la fase final del Mundial, l'Iran és el que més vegades havia aconseguit acabar els seus partits de classificació sense encaixar cap gol amb una plantejament molt defensiu, mentre que Nigèria és el que menys gols havia marcat en el seu camí al Brasil.

Anar al contingut