Ral·lis

Hirvonen s'imposa en el Ral·li de Sardenya i s'assegura el subcampionat mundial

El finlandès Mikko Hirvonen ha aconseguit la victòria al Ral·li de Sardenya, dotzena i penúltima cita de la temporada, per davant del rus Evgeni Novikov i de l'estonià Ott Tanak, un resultat que el converteix en subcampió mundial de l'especialitat.

Actualitzat
El finlandès Mikko Hirvonen ha aconseguit la victòria al Ral·li de Sardenya, dotzena i penúltima cita de la temporada, per davant del rus Evgueni Novikov i de l'estonià Ott Tanak, un resultat que el converteix en subcampió mundial de l'especialitat.

El pilot escandinau de Citroën només s'ha hagut de mantenir sobre la pista i arribar a la meta sense afrontar gaires riscos en la conducció, ja que el triomf el tenia pràcticament assegurat des de divendres, dia en què van abandonar la resta de favorits.

Aquest és el primer triomf de Hirvonen amb Citroën, marca amb la qual completa la seva primera temporada com a segon pilot i escuder de luxe del francès Sebastien Loeb, que, tot i haver hagut d'abandonar en el primer tram de la prova, ja s'havia assegurat el títol mundial per novena vegada.
Anar al contingut