Fórmula

Hamilton fa el millor temps i Alonso roda 29 voltes en la primera jornada de tests a Montmeló

El pilot britànic de Mercedes ha fet un millor registre d'1.21.765 després de completar un total de 73 voltes, seguit de molt a prop pel Ferrari de l'alemany

Actualitzat

La pretemporada al Mundial de Fórmula 1 ha començat com va acabar la temporada passada, amb un Mercedes al capdavant de la classificació. Lewis Hamilton ha estat el més ràpid en la primera jornada de tests que s'han disputat aquest dilluns al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot britànic ha fet un millor registre d'1.21.765 després de completar un total de 73 voltes, seguit de molt a prop pel Ferrari de Sebastian Vettel. L'alemany, que havia dominat la jornada matinal, ha acabat fent el segon millor temps (1.21.878), però ha estat el pilot que més voltes ha pogut completar, amb un total de 126.

Per la seva banda, Fernando Alonso només ha pogut completar un total de 29 voltes després dels problemes matinals en el motor del seu MCL32 per una fuga d'oli. El pilot asturià ha acabat amb el desè millor temps dels onze que han participat en aquesta primera sessió, només davant del Sauber de Marcus Ericsson.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut