Hamilton
Hamilton, en un dels revolts més complicats del circuit urbà de Bakú (EFE)
Motor

Hamilton comença liderant els entrenaments al GP d'Europa i Alonso sorprèn amb un quart lloc

Rosberg fa el segon temps i Bottas, el quart, en una primera presa de contacte amb el nou circuit urbà del Mundial

Actualitzat

Lewis Hamilton ha liderat el primer entrenament lliure del Gran Premi d'Europa, que es disputa al circuit urbà de Bakú (Azerbaidjan), per primera vegada al Mundial de Fórmula 1. Fernando Alonso ha marcat el quart millor temps.

El campió del món ha estat el més ràpid (1:46,435), a gairebé quatre dècimes de Nico Rosberg i a més de sis de Valtteri Bottas. Alonso ha acabat a un segon i mig, i per sobre dels dos segons s'ha situat un grup de pilots amb registres molt semblants: Sebastian Vettel, Sergio Pérez, Jenson Button, Felipe Massa, Carlos Sainz i Nico Hülkenberg.

Els resultats dels McLaren han sorprès en un circuit amb rectes llargues que en principi no els beneficien. En canvi, Kimi Räikkönen i Daniel Ricciardo no li han acabat de prendre la mida al traçat i han estat dotzè i tretzè, respectivament. L'australià ha tingut una topada lateral contra un mur que li ha malmès les dues rodes de la dreta i l'ha obligat a aturar la pràctica durant uns minuts. Durant la sessió, s'han vist moltes topades més lleus i les sortides de pista han estat habituals, la qual cosa fa pensar que els pilots els està costant acostumar-se a aquest nou traçat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut