La banqueta del Bayern, amb Müller-Wohlfahrt (de blanc) a l'esquerra de Guardiola (Reuters)
La banqueta del Bayern, amb Müller-Wohlfahrt (de blanc) a l'esquerra de Guardiola (Reuters)
Futbol Internacional

Guardiola assumeix la responsabilitat de la situació esportiva i allibera de culpes al doctor

L'entrenador del Bayern de Munic afirma que no té res a veure en la dimissió de Müller-Wohlfahrt i s'atribueix totes les culpes de la derrota davant el Porto en Champions: "Hem perdut per culpa de Pep"

Actualitzat

Josep Guardiola ha mostrat el seu desig per continuar al davant del Bayern de Munic la propera temporada en què "no canviarà res". "Vull quedar-me l'any que ve", ha afirmat de manera contundent l'entrenador.

Al llarg de la roda de premsa prèvia al partit de lliga entre el Hoffenheim i el Bayern, no han faltat les preguntes sobre la dimissió de l'històric metge "bavarès" Hans Wilhelm Müller-Wohlfahrt, que va renunciar al càrrec en sentir-se qüestionat per la derrota en Champions contra el Porto. "Hem perdut per culpa de Pep", ha afirmat Guardiola, que ha volgut deixar clar que només va ser responsabilitat seva, "ni dels jugadors, ni dels metges".

El tècnic de Santpedor també ha explicat que no té res a veure sobre la dimissió de Müller-Wohlfahrt. "Ha estat la seva decisió i s'ha de respectar", ha opinat Guardiola qui ha assegurat que manté molt "respecte per ell". De moment, el tècnic veu com la llista de baixes s'amplia amb l'absència de Philipp Lahm per al proper partit de lliga a causa d'un virus.

La lesió de Benatia desespera Guardiola

Tot i això, des d'Alemanya s'intuïa que la relació entre Guardiola i Müller-Wohlfahrt no era gaire bona. Com a exemple, la lesió de Mehdi Benatia, davant el Bayer Leverkusen en un partit de Copa, va desesperar el tècnic català, que es va girar cap a la seva banqueta i va començar a aplaudir de manera irònica.

Aquí podeu veure la reacció de Guardiola:

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut