Una de les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas
Handbol

Gonzalo Pérez de Vargas i Valero Rivera donen a Espanya l'impuls per guanyar Macedònia al mundial d'handbol (25-29)

El porter del FC Barcelona, amb les seves aturades, ha possibilitat que Espanya pogués córrer al contraatac. Uns contraatacs culminats en moltes ocasions pel seu company Valero Rivera.

La selecció espanyola d'handbol que dirigeix el català Jordi Ribera ha guanyat Macedònia per 25 a 29 en el quart partit de la fase de grups del mundial de França i es jugarà el primer lloc del seu grup dijous, contra Eslovènia. Els espanyols han patit d'allò més per guanyar, i el seu millor jugador ha estat el porter del FC Barcelona Gonzalo Pérez de Vargas. Els homes de Ribera els ha costat desxifrar la defensa balcànica i adaptar-se a defensar un atac amb 7 homes. Les aturades de Pérez de Vargas han solucionat els dos problemes.

No ha estat fins als 13 minuts de la segona meitat que Espanya ha pogut respirar una mica. Aprofitant una exclusió del central Filip Mirkulovski, els espanyols han marxat de 3 gols, 18-21. Dues aturades consecutives de Pérez de Vargas han donat solidesa a la defensa dels seus per ampliar aquest marge al contraatac amb els gols de Valero Rivera (11, 5 de penal). El màxim golejador macedoni ha estat el blaugrana Kiril Lavarov (6 gols, 2 de penal).