Lliga Europa

Golejada del Sevilla, victòria amb patiment de l'Atlètic de Madrid, i derrotes del Getafe i el Vila-real a la Lliga Europa

En la quarta jornada de la Lliga Europa, victòria treballada de l'Atlètic de Madrid al camp del Rosenborg (1-2). Agüero ha fet avançar els matalassers al minut 3 i Henriksen ha empatat, però Tiago s'ha inventat un golàs. A Salònica, el Vila-real ha perdut contra el PAOK per culpa d'una diana de Vieirinha en el minut 70. Per la seva part, el Sevilla ha passat per sobre del Karpaty ucraïnès (4-0), mentre que el Getafe ha caigut de manera contundent davant de l'Stuttgart al Coliseum Alfonso Pérez (0-3).

A Noruega, encara no havien passat ni quatre minuts de partit quan el "Kun" Agüero ha fet avançar l'Atlètic de Madrid amb una rematada sense oposició, una rematada, però, precedida d'un clar fora de joc tant de l'argentí com de Diego Costa que l'àrbitre no ha assenyalat. El partit se'ls ha complicat, als matalassers, quan, poc després de començar la segona part, Henriksen ha empatat culminant un ràpid contraatac. Però el millor de la nit encara havia d'arribar. Tiago rep al mig del camp i ho fa absolutament tot. Es desfà de tres contraris i empalma un xut impressionant que suposa l'1 a 2, i aplana la classificació de l'Atlètic per als vuitens de final.

El que sí que s'ha complicat la vida és el Vila-real. Els de la Plana i l'àrbitre assistent han viscut en primera persona l'infern turc. Un solitari gol de Vieirinha deixa els homes de Garrido amb l'aigua al coll.