Gisela Pulido entrenant-se a Tarifa (@giselapulido)
Surf

Gisela Pulido s'entrena en una nova modalitat de surf, l'hydrofoil, per si és escollit esport olímpic en un futur

La surfista catalana, deu vegades campiona del món en kitesurf, ha decidit passar un segon any consecutiu apartada del Mundial d'aquesta disciplina i entrenar-se en hydrofoil

Actualitzat

Gisela Pulido, la surfista catalana deu vegades campiona del món de kitesurf en estil lliure, ha començat a entrenar-se en la disciplina coneguda com a hydrofoil davant la possibilitat que aquest esport pugui ser olímpic en el futur. L'hydrofoil és una modalitat de surf en la qual la taula té una quilla i els esportistes es desplacen ajudats per la força del vent impulsant-se amb un estel, com en el kitesurf.

"M'encantaria representar el meu país en una Olimpíada, és el meu somni", ha declarat l'esportista de 22 anys, per argumentar la decisió que ha pres de passar un segon any consecutiu apartada del Mundial de kite. La surfista, però, pretén tornar al Mundial el 2018.

Pulido, establerta a Tarifa, està a l'espera de saber quina disciplina relacionada amb el surt pot ser olímpica en els pròxims Jocs de Tòquio 2020. La campiona d'estil lliure ha valorat com a "més factible" que sigui olímpic el nou hydrofoil abans que la disciplina en què s'ha coronat deu vegades campiona mundial en els dotze anys en què ha competit en el certamen mundialista.

Anar al contingut