Ciclisme

Gilbert suma la segona victòria a la Vuelta en una jornada sense canvis a la general

Etapa sense canvis importants a la general de la Vuelta. Els corredors han disputat 183 quilòmetres entre Peñafiel i Segòvia, i pel camí s'han trobat de tot, fins i tot una curta però intensíssima tempesta d'aigua i pedra, que ha agafat per sorpresa els ciclistes. L'aiguat no ha tingut trascendència i l'etapa s'ha decidit en la pujada final a la Lastrilla, una arribada que semblava feta a mida pel belga Philip Gilbert, que ja va guanyar a Montjuïc i que aquest divendres ha obtingut la seva segona victòria.

Etapa sense canvis importants a la general de la Vuelta. Els corredors han disputat 183 quilòmetres entre Peñafiel i Segòvia, i pel camí s'han trobat de tot, fins i tot una curta però intensíssima tempesta d'aigua i pedra, que ha agafat per sorpresa els ciclistes.

L'aiguat no ha tingut transcendència i l'etapa s'ha decidit en la pujada final a la Lastrilla, una arribada que semblava feta a mida pel belga Philip Gilbert, que ja va guanyar a Montjuïc i que aquest divendres ha aconseguit la seva segona victòria. El millor corredor del món del 2011 ha superat Alejandro Valverde i Dani Moreno, que amb la tercera posició ha privat Joaquim Rodríguez de 4 segons de bonificació.

Contador continua líder, amb 1'35 sobre Valverde i 2.21 sobre el "Purito", que dissabte a la Bola del Món tindrà la seva última oportunitat.