Ciclisme

Antonio Piedra guanya l'etapa dels llacs de Covadonga i Purito Rodríguez no perd temps amb Contador ni Valverde

Antonio Piedra ha guanyat la quinzena etapa de la Vuelta disputada amb final al llacs de Covadonga. Joaquim "Purito" Rodríguez ha aguantat els atacs d'Alberto Contador i manté el liderat de la cursa sense perdre l'avantatge.

Actualitzat
Antonio Piedra ha guanyat la quinzena etapa de la Vuelta disputada amb final als llacs de Covadonga. Joaquim "Purito" Rodríguez ha aguantat els atacs d'Alberto Contador i manté el liderat de la cursa sense perdre l'avantatge. La tercera posició ara és per a Alejandro Valverde, que supera el britànic Chris Froome, que ha perdut 30 segons a la línia d'arribada.

Piedra, un sevillà de 26 anys del Caja Rural, integrant d'un grup de 10 escapats, ha fet un atac a 10 km de meta i ha coronat l'escapada en solitari en el mític cim asturià. Purito, Alberto Contador i Alejandro Valverde han entrat junts a 9.24 del guanyador. Contador ha fet múltiples atacs per intentar despenjar el de Parets, que ha aguantat com en les darreres etapes demostrant el seu gran moment de forma. En canvi, el britànic Chris Froome ha acabat cedint temps davant els seus rivals directes.

Purito Rodríguez es manté líder i té 22 segons d'avantatge sobre Alberto Contador, 1.41 sobre Alejandro Valverde i 2.11 sobre Froome. Aquest dilluns es disputa l'etapa reina entre Gijón i el Cuitu Negru, de 183,5 quilòmetres, amb els alts de San Lorenzo, La Cobertoria i l'inèdit cim asturià del Cuitu Negru.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut