Barça

Gerard Piqué diu que el tema dels àrbitres "està calent" i aposta per la introducció del vídeo als arbitratges

El jugador del FC Barcelona ha mantingut un contacte amb els seus seguidors a les xarxes socials on ha volgut esquivar el tema dels arbitratges

Actualitzat

Gerard Piqué ha donat resposta a les preguntes dels seus seguidors en una xerrada en directe a Facebook. Després de presentar els productes de la seva empresa, el central ha afirmat que "no toquem el tema dels àrbitres, perquè està calent". Una frase que arriba després de les seves queixes, expressades públicament, arran dels últims arbitratges que ha rebut el FC Barcelona, i del malestar dels jugadors de la Reial Societat després de la seva derrota en la Copa aquest dijous contra el Barça.

Tot i això, Piqué ha acabat parlant dels àrbitres, encara que des d'una vessant que ell domina, la tecnològica. Respecte a la introducció del vídeo a l'arbitratge, el blaugrana creu que "al final s'implementarà en el futbol. És qüestió de temps, sobretot en les jugades decisives. La tecnologia és vital i bàsica en qualsevol esport. Altres esports ja la fan servir i el futbol ha de seguir aquesta tendència".

El central del FC Barcelona ha expressat una vegada més que no vol moure's del club: "Soc molt feliç aquí, és el club de la meva vida, dels meus somnis, i espero acabar aquí la meva carrera". A la pregunta, una vegada més, de si és millor Messi o Cristiano Ronaldo, la seva resposta ha estat: "La mateixa pregunta de sempre; ja ho sabeu".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut