Gerard Moreno iguala Luis Suárez com a màxim golejador de la Lliga (EFE)
Espanyol

Gerard Moreno: "Ser 'pichichi' és anecdòtic, preferiria tenir més punts"

Al davanter perico li agradaria que l'equip hagués puntuat més aquestes primeres jornades de Lliga i assegura que ser el màxim realitzador de l'equip és només una qüestió anecdòtica

Actualitzat

El "pichichi" de l'Espanyol, Gerard Moreno, ha explicat que ser el màxim realitzador de l'equip "és anecdòtic" i que "preferiria" que l'equip tingués més punts. Tot i això el davanter perico assegura que les seves sensacions són positives de cara a aquesta temporada, que torna aquest cap de setmana. Els de Quique Sánchez Flores visiten aquest divendres l'estadi d'Anoeta, d'on intentaran emportar-se els tres punts.

L'equip blanc-i-blau només ha sumat un punt de sis a la Lliga, en caure derrotat a la primera jornada contra el Sevilla (6-4) i empatar a casa amb el Màlaga (2-2). Tot i aquests resultats, sobre la necessitat d'exercitar la ment de cara als propers partits, Moreni diu que "és difícil; és un procés que costa perquè venim d'una temporada complicada per al grup". A més, "la parada de lliga ens va bé perquè guanyem una setmana més de feina. Aquest projecte no és una qüestió de dos dies".

L'atacant també ha valorat la rivalitat en la parcel·la ofensiva dels blanc-i-blaus, que actualment compta amb Leo Baptistao, Felipe Caicedo, Álvaro i ell mateix: "L'arribada d'Álvaro Vázquez és bona per millorar la competència i farà que el nivell pugi".

Anar al contingut