Gerard Moreno, superant Bono per establir el 0-2 definitiu a Montilivi (EFE)
Espanyol

Gerard Moreno firma el seu any més golejador després del doblet contra el Girona

El davanter espanyolista ja suma 14 gols a la Lliga, un més que la temporada passada, després de trencar la sequera de l'equip

Actualitzat

El davanter de l'Espanyol Gerard Moreno confirma el seu bon moment i amb els dos gols que va marcar contra el Girona (0-2), a Montilivi, firma el seu millor registre realitzador a Primera Divisió, que puja ara a 14 gols.

El davanter de Santa Perpètua de Mogoda, a més, ha sumat en aquesta campanya tres gols més a la Copa del Rei. És a dir, que en tota la temporada ha aconseguit 17 dianes. Aquesta xifra també suposa la més alta de tota la seva carrera professional, i supera la de 2014-15, al Vila-real (16).

Els dos gols del català també van servir per frenar una de les pitjors sequeres de la història del club blanc-i-blau. Els últims cinc compromisos de Lliga, els de Quique Sánchez Flores, ara pupils de l'entrenador David Gallego, no havien vist porta.

Moreno ha encaixat la seva gran campanya amb modèstia. "Tinc grans companys que em fan bones passades i així és fàcil fer gols", ha assegurat el davanter. Respecte a l'equip blanc-i-blau, el punta ha mantingut que amb confiança "el bloc millorarà".

Anar al contingut