Garbiñe Muguruza ha patit per passar ronda davant d'Anna-Karolina Schmiedlova (EFE)
Tenis

Garbiñe Muguruza supera Anna-Karolina Schmiedlova en el seu debut a Roland Garros

La tenista hispanoveneçolana ha hagut de remuntar un primer set en contra

Actualitzat

Dues hores i mitja i remuntada d'un primer set en contra en un partit interromput per la pluja, aquest és el resum del debut de Garbiñe Muguruza en un dels tornejos de tenis més importants del circuit mundial, el Roland Garros. La hispanoveneçolana, número quatre del rànquing mundial, s'ha topat amb una rival més complicada del que s'esperava, Anna-Karolina Schmiedlova

La tenista txeca ha sortit molt inspirada, amb tocs ràpids i pilotes llargues. Muguruza, gairebé sense adonar-se'n, s'ha trobat que se li havia escapat el primer set, 3-6. Al segon i el tercer sets, però, Muguruza ha reaccionat, tot i la contundent resistència d'Schimiedlova: 6-3 i 6-3 i a pensar en la següent ronda, en què l'espera la francesa Myrbille Georges.

Albert Montañés cau eliminat

El tenista català no ha pogut superar els cops del gegant Ivo Karlovic ni els seus serveis fulminants. El croat ha necessitat tres sets, 6-2, 7-6 i 7-6 per escombrar Montañés, que tot i els seus esforços no ha pogut fer res per evitar la desfeta.

Stan Wawrinka pateix de valent per no caure en primera ronda

El vigent campió, Stan Wawrinka, gairebé dóna la sorpresa després de topar-se amb un Lukas Rosol molt combatiu. El suís ha necessitat una mica més tres hores per superar el que havia de ser una ronda senzilla, 4-6, 6-1, 3-6, 6-3 i 6-4: cinc sets i partit maratonià per salvar els mobles mentre el públic de la pista central veia com un dels favorits tenia seriosos problemes per no caure eliminat en primera ronda.

 

 

Anar al contingut