Fórmula 1

Fernando Alonso signa acabar cinquè en l'estrena del circuit de València

Fernando Alonso ja ha fet la primera presa de contacte amb el circuit de València, que acull aquest cap de setmana el Gran Premi d'Europa de Fórmula 1. L'asturià ha admès que al seu monoplaça "li falta potència" i veu inabastables els temps dels McLaren i els Ferrari. Així doncs, Alonso considera que "no estaria malament" acabar just darrere d'ells en un circuit caracteritzat per "frenades i acceleracions contínues" que el conviden a estar atent als rivals i mirar de "donar la sorpresa", com va passar al Gran Premi del Canadà.

Actualitzat

Tot i tractar-se d'una pista que no s'adapta prou bé a les característiques del seu cotxe, Fernando Alonso s'ha desfet en elogis en parlar sobre el traçat valencià: "És urbà, però no pas tradicional. És dels bons. Espectacular, ben asfaltat i amb bones escapatòries". A més, l'asturià ha assegurat que "córrer a casa és especial perquè sents el suport de la gent, els ànims són desmesurats perquè tots volen veure que fas un bon paper".

Preguntat sobre la seva continuïtat a Renault, Alonso ha declarat que "encara és aviat" per plantejar-se el seu futur i que a partir del setembre estudiarà "les millors opcions", però que la seva prioritat és seguir a l'escuderia francesa: "A Renault, que ha estat campió del món, no se li pot haver oblidat ser capaç de construir un cotxe campió", ha afegit. Finalment, ha desitjat que diumenge faci bon temps i no plogui perquè "l'equip no pot dependre de la sort aquesta temporada".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut