Fernando Alonso, en roda de premsa abans del GP de Singapur (Reuters)
Fórmula 1

Fernando Alonso diu que quedar-se a McLaren és "la primera opció" sempre que "prenguin les decisions adequades"

El pilot asturià té molt clar que vagi on vagi la propera temporada el seu únic objectiu és tornar a guanyar

Actualitzat

El futur de Fernando Alonso per a la propera temporada podria desvelar-se en qüestió d'hores o de dies ara que, tot i no ser oficial, McLaren hauria arribat a un acord per trencar relacions amb la motorista Honda.

Per això, el pilot asturià ha acaparat tota l'atenció a la sala de premsa del Circuit de Marina Bay el dia abans dels entrenaments lliures del GP de Singapur: "Allà on vagi l'any que ve, els meus aficionats em tornaran a veure guanyar."

Sobre el divorci entre l'escuderia britànica i la motorista japonesa i el posterior acord McLaren-Renault de cara a la propera temporada, Fernando Alonso ha assegurat que no en té "ni idea", però té clar que primer donarà "l'oportunitat a McLaren" i que "espera que prenguin les decisions adequades", donant a entendre que la condició és no tornar a pilotar un monoplaça amb un motor Honda.

A llarg termini, l'asturià admet que té com a objectiu la famosa triple corona o, el que és el mateix, guanyar la Indycar, el GP de Mònaco de Fórmula 1 i les 24 Hores de Le Mans. Això sí, subratlla que, avui per avui, la "Fórmula 1 és la prioritat".

En el seu torn de paraula, Lewis Hamilton ha donat suport a Fernando Alonso i ha dit: "Espero que tingui un cotxe per lluitar amb nosaltres l'any que ve. És una pena no tenir McLaren on sempre han estat històricament." 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut