Djokovic, capcot després de perdre el seu partit contra Federer (EFE)
Tenis

Federer acaba amb la ratxa triomfal de Djokovic al Masters de Londres

El suís s'ha imposat amb contundència al número 1 del món per 7-5 i 6-2 en només 77 minuts de partit i ha posat punt final als 23 triomfs consecutius del serbi

Pau RodríguezActualitzat

Roger Federer ha derrotat amb contundència Novak Djokovic per 7-5 i 6-2 al Masters de Londres en només 77 minuts de partit i ha posat punt final a una ratxa de 23 triomfs consecutius del tenista serbi. El suís ha desplegat el seu millor repertori per tombar el serbi, que encadenava una ratxa espectacular de 38 victòries consecutives en pista coberta.

Djokovic, guanyador del Masters en les últimes tres edicions, no perdia un partit a l'O2 Arena de la capital anglesa des del 2011, quan va caure derrotat a mans del seu compatriota Janko Tipsarevic. Amb aquesta derrota, el serbi es jugarà el seu futur a la competició davant el txec Tomas Berdych.

Nishikori, botxí de Berdych

Kei Nishikori, vuitè classificat del rànquing ATP, ha guanyat aquest dimarts Tomas Berdych, que ocupa la sisena posició de la classificació mundial, en la tercera jornada del Masters de Londres. El japonès ha estrenat el caseller de victòries en derrotar el txec en gairebé dues hores i mitja de partit, per 7-5, 3-6 i 6-3.

Amb aquesta desfeta, Berdych ha perdut els dos partits que ha disputat fins ara i necessita pràcticament un miracle per passar a les semifinals del torneig, mentre que Nishikori, que va debutar amb una contundent derrota amb Novak Djokovic, es jugarà el seu futur al Masters contra el suís Roger Federer.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut