Espanya és la vigent campiona d'Europa (Reuters)
Espanya és la vigent campiona d'Europa (Reuters)
Bàsquet

Espanya cau en el grup més assequible de l'Eurobasket del 2017 amb Croàcia com a rival "a priori" més perillós

La selecció espanyola sembla la gran favorita a passar primera del seu grup als vuitens de l'Eurobasket 2017 després del sorteig celebrat aquest dimarts a Istanbul

Actualitzat

La selecció masculina espanyola de bàsquet ha quedat enquadrada dins del Grup C de l'Eurobasket del 2017, que jugarà els seus partits a Cluj-Napoca (Romania). Les seves rivals seran Croàcia, la República Txeca, Montenegro, Hongria i Romania, l'amfitriona.

El grup A, amb seu a Hèlsinki, estarà format per Polònia, Grècia, França, Finlàndia, Islàndia i Eslovènia.  Al Grup B, ubicat a Tel Aviv, han caigut Ucraïna, Israel, Lituània, Geòrgia, Itàlia i Alemanya. Finalment, el grup D, amb base a Istanbul, estarà integrat per Gran Bretanya, Rússia, Sèrbia, Letònia, Turquia i Bèlgica.

El torneig, on l'equip espanyol defensa el títol de campió d'Europa, es disputarà entre el 31 d'agost i el 17 de setembre del 2017. La fase final, és a dir, vuitens, quarts, semifinal i final, es disputarà a Istanbul. El sorteig, celebrat a aquesta ciutat turca, ha estat peculiar.

Les quatre seleccions amfitriones ja sabien que jugarien els seus partits de la primera fase a les seves seus. I a més, han pogut escollir un altre rival per al seu grup, una estratègia pensada per l'organització per afavorir l'assistència de públic. Turquia ha triat Rússia, Finlàndia a Islàndia, Israel a Lituània, i Romania a Hongria.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut