Futbol

Eduardo Berizzo, operat amb èxit d'un càncer de pròstata

El Sevilla ha informat en un comunicat que la intervenció ha anat bé i que l'entrenador argentí ja ha iniciat el període de recuperació, que dependrà de l'evolució del postoperatori en els pròxims dies

Actualitzat

El tècnic del Sevilla, l'argentí Eduardo 'Toto' Berizzo, ha estat operat aquest dimarts a la tarda d'un adenocarcinoma de pròstata, intervenció que ha superat amb èxit i de la qual ja ha iniciat el període de recuperació, que dependrà de l'evolució del postoperatori en els pròxims dies.
   
El Sevilla ha informat en un comunicat que l'operació ha conclòs amb èxit després que la setmana passada anunciés també que se li havia diagnosticat la malaltia recentment. Durant la seva convalescència, el seu compatriota i segon entrenador, Ernesto Marcucci, dirigirà els entrenaments del conjunt andalús i ocuparà el lloc principal a la banqueta de l'equip.
 
El segon entrenador ha pres el comandament de l'equip per preparar el partit de tornada dels setzens de final de Copa del Rei contra el Cartagena. Després del partit de Copa, el Sevilla haurà d'afrontar dissabte el seu pròxim compromís de Lliga contra el Deportivo de la Corunya al Ramón Sánchez Pizjuán.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut