Barça

Els sis equips professionals del FC Barcelona lideren les seves lligues

El futbol masculí i femení, el bàsquet, l'handbol, el futbol sala i l'hoquei patins blaugrana lideren els seus campionats aquesta temporada

Francesc LatorreActualitzat

Els espectadors del Camp Nou tenen motius per estar contents. Els que van al Mini a veure futbol femení, també. Igual que els que van al Palau a veure hoquei, handbol o futbol sala. El Barça és, a dia d'avui, líder en tots els esports amb seccions professionals.

FUTBOL: líder invicte

L'estrena de Valverde a la Lliga és pràcticament immillorable. Vuit partits disputats, set victòries i un empat. Messi continua exercint de líder: onze gols i pitxitxi de la competició. El Barça li treu quatre punts al segon, el València, i cinc, al Reial Madrid.

FUTBOL FEMENÍ: Sis de sis

També ha estrenat entrenador el Barça femení, Fran Sánchez. I el seu inici també ha estat de matrícula d'honor. Sis victòries en els sis primers partits de lliga. Només l'Atlètic de Madrid els pot seguir el ritme. Justament és el proper rival de les blaugrana. L'holandesa Lieke Martens, flamant millor jugadora d'Europa, és la gran estrella de l'equip.

BÀSQUET: Torna la il·lusió

L'arribada de Sito Alonso a la banqueta i una gran remodelació de la plantilla han despertat la secció de basqeut del malson de l'any passat.  4 de 4 a la lliga ACB i màxims anotadors. En els dos ultims partits, han superat la barrera dels 100 punts.

HANDBOL: Un equip de rècord

127 partits seguits guanyant a la Lliga ASOBAL. O el que és el mateix, 4 anys i 5 mesos sense perdre en aquesta competició. Els de Xavi Pascual busquen la vuitena lliga consecutiva. De moment, ja han guanyat els sis primers partits.

FUTBOL SALA: Plantilla per somiar

Fa quatre temporades que el Barça veu passar de llarg la lliga de futbol sala. Fitxatges com Esquerdinha o Rivillos han de servir per acabar amb el domini d'Inter Movistar. De moment, aquesta temporada 5 de 5, 15 punts i líders en solitari.

HOQUEI PATINS: Inici demolidor

7-1 contra el Palafrugell i 1-9 a la pista de l'Asturhoquei. Dues golejades que il·lustren l'inici sobre rodes de l'equip d'hoquei patins. Amb Eduard Castro a la banqueta la secció buscarà la cinquena OK Lliga consecutiva.  

 

Anar al contingut