Manu Ginóbili celebra una cistella en els instants finals del partit (Reuters)

Els San Antonio Spurs eviten l'eliminació a la seva pista (103-90) contra els Golden State Warriors

LaMarcus Aldridge (22 punts) i Manu Ginóbili. amb 10 punts a l'últim quart, han donat a la franquícia texana el primer punt de la sèrie (3-1)

Els San Antonio Spurs han salvat el primer "match-ball" en contra en superar els Golden State Warriors (103-90) i col·locar així el primer seu primer punt en una eliminatòria que els Warriors dominen ara per 3-1.

LaMarcus Aldridge, amb 22 punts, ha estat el principal referent en atac dels texans, però també cal destacar l'aportació de Manu Ginóbili, que ha fet 10 dels seus 16 punts en l'últim quart, quan els Warriors havien comprimit el marcador i després d'un triple de Kevin Durant (34 punts) s'havien situat a 2 punts (88-86) a falta de 5 minuts. Pau Gasol ha anotat 5 punts pels Spurs, a més de capturar 5 rebots i repartir 4 assistències en els 19 minuts que ha jugat.

Els Spurs han dedicat la victòria al seu entrenador, Gregg Popovich, que per segon partit ha estat dispensat de seure a la banqueta després de la mort de la seva dona. "Pot ser que sigui la nostra única victòria, però ens dona una mica d'alegria en un context molt complicat", ha dit Ettore Messina, el seu segon i substitut ocasional.

Els Cleveland empaten a Indiana

Els Cleveland Cavaliers han aconseguit un triomf agònic (90-92) a casa dels Indiana Pacers per empatar la sèrie (2-2) i recuperar el factor pista. LeBron James (32 punts i 13 rebots) ha propiciat aquest triomf dels encara campions vigents de la Conferència Est.

Les dues altres sèries d'aquesta jornada a l'Est estan empatades a 2 triomfs: els Milwaukee Bucks han superat per un resultat mínim (104-102) els Boston Celtics, mentre que els Toronto Raptors s'han vist superats a la pista dels Washington Wizards (106-98).