Marc Gasol mira de desfer-se del marcatge de John Henson (Reuters)
Bàsquet

Els Memphis Grizzlies perden a Milwaukee (110-103) i els Utah Jazz cauen a casa contra els Minnesota Timberwolves (98-109)

Els Grizzlies han caigut davant els Bucks d'Antetokounmpo tot i el doble doble de Marc Gasol. Mal partit de Ricky Rubio davant els seus excompanys

Actualitzat

Mala nit per als dos representants catalans a l'NBA que tenien partit, Marc Gasol i Ricky Rubio, que no han pogut evitar les derrotes dels seus equips. Els Memphis Grizzlies han caigut en la seva visita a Milwaukee (110-103) tot i la bona actuació de Marc, que ha anotat 16 punts, ha capturat 10 rebots i ha repartit 6 assistències.

Tot i que el pivot de Sant Boi tenia xifres a la mitja part que el projectaven cap al triple doble, qui ha acabat enduent-se el protagonisme ha estat Giannis Antetokounmpo, autor de 27 punts per als Bucks, amb 9 rebots capturats. Malgrat la derrota, per als Grizzlies ha destacat un cop més l'aler Tyreke Evans, que ha anotat també 27 punts sent el sisè home de l'equip. És la segona derrota consecutiva per als de Memphis, que ara sumen 7 victòries per 6 derrotes.

Ricky Rubio ha rebut els seus excompanys dels Minnesota Timberwolves, que li han acabat aigualint la festa (98-109). El base del Masnou ha tingut una nit poc inspirada, amb 3 punts i 2 assistències, i una sèrie de 6 triples fallats. Al davant seu, Jeff Teague, el seu substitut a la direcció de joc dels Wolves, ha anotat 22 punts. Però el més destacat del partit ha estat, com és habitual, el pivot visitant Karl-Anthony Towns, amb 24 punts i 13 rebots. Els Jazz han trobat a faltar el seu jugador més decisiu, Rudy Gobert, que estarà almenys un mes de baixa. Sense ell, l'equip haurà de millorar  el balanç de 6 triomfs i 8 derrotes que porta fins ara. I sobretot, el trist bagatge de 4 desfetes en 5 partits jugats a casa.

Altres titulars de la jornada són el retorn de Nikola Mirotic amb els Bulls després de superar una fractura de mandíbula provocada per un company,  Bobby Portis, amb qui no es parlen tot i compartir vestidor.

I la reacció dels Cleveland Cavaliers, que han remuntat 24 punts a la pista dels New York Knicks (101-104), amb 23 punts, 12 assistències i 9 rebots d'un colossal LeBron James.

Resultats de la jornada:

Golden State Warriors - Orlando Magic, 110 - 100

Los Angeles Clippers – Philadelphia Sixers,  105 - 109

New York Knicks - Cleveland Cavaliers, 101 - 104

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets, 99 - 82

Phoenix Suns – Los Angeles Lakers, 93 - 100

Utah Jazz - Minnesota Timberwolves, 98 - 109

Milwaukee Bucks – Memphis Grizzlies, 110 - 103

New Orleans Pelicans - Atlanta Hawks, 106 - 105

Washington - Sacramento 110 - 92

 

Anar al contingut