NBA

Els Lakers perden també el segon partit de semifinals de conferència contra els Thunder (77-75)

Els de Los Angeles han caigut per 77 a 75 i es col·loquen amb un 2 a 0 en contra en l'eliminatòria que disputen amb els Thunder. El jugador més complet ha estat Pau Gasol, que, amb 14 punts, 11 rebots i 3 assistències, no ha pogut fer res per evitar la derrota. D'altra banda, els Celtics avantatgen per 2 victòries a 1 els Sixers, després de guanyar per 91-107.

Actualitzat
Els Lakers han perdut el segon partit de semifinals de conferència enfront dels Thunder per 77 a 75. Kevin Durant, amb 22 punts i 7 rebots, ha estat l'home més efectiu i resolutiu dels d'Oklahoma, que han vist com el congolès amb passaport espanyol Serge Ibaka ha anul·lat Kobe Bryant, que només ha fet 20 punts. Ibaka, el rei dels taps, avui n'ha posat 7 als homes alts dels Lakers. El jugador més complet dels de Los Angeles ha estat Pau Gasol, que, amb 14 punts, 11 rebots i 3 assistències, no ha pogut fer res per evitar la segona derrota dels seus. El tercer partit, dissabte, a l'Staples Center.

Per la seva banda, els Celtics avantatgen per dues victòries a una els Sixers de Filadèlfia. Avui han guanyat per 91 a 107. El base Rajon Rondon ha portat el pes del partit, tot i que ha estat el veterà Kevin Garnett qui, amb 27 punts, 13 rebots i 4 assistències, ha decantat la balança des del primer quart. Garnett s'ha imposat sota les cistelles, i Rondo, amb 23 punts i 14 assistències, ha fet la resta. Divendres, quart partit, també a Filadèlfia.
Anar al contingut