L'eficàcia anotadora de Gasol no ha estat suficient aquesta vegada per als Lakers. (Foto: EFE)

Els Lakers encaixen la quarantena derrota de la temporada tot i el partidàs de Pau Gasol

El partidàs de Pau Gasol, que ha anotat 29 punts i ha capturat 12 rebots, no ha evitat una nova derrota, ja la quarantena, dels Lakers. L'equip californià ha caigut a casa davant els Pelicans de Nova Orleans (132-125), que han tingut en Anthony Davis (28 punts) el principal artífex de la victòria.

El partidàs de Pau Gasol, que ha anotat 29 punts i ha capturat 12 rebots, no ha evitat una nova derrota, ja la quarantena, dels Lakers. L'equip californià ha caigut a casa davant els Pelicans de Nova Orleans (132-125), que han celebrat com cal el Mardi Gras amb Anthony Davis (28 punts) com a principal artífex de la victòria.

La notícia de la matinada, però, ha estat la derrota dels Heat a la pista dels Rockets (106-103). A LeBron James li ha durat poc l'alegria del seu rècord anotador el dia anterior. El crac de Miami s'ha vist superat per la defensa de Houston i el talent de James Harden i Dwight Howard. A més, "King James" ha fallat l'últim intent per anar a la pròrroga.

Amb aquest resultat, l'equip de Miami continua segon de la Conferència Est darrere els Indiana Pacers, que han perdut a casa davant els Golden State Warriors (96-98), per culpa d'una cistella decisiva de Klay Thompson a falta de 6 dècimes per al final.

A l'Oest continuen manant els Oklahoma City Thunder, que han superat clarament els Philadelphia 76ers amb 46 punts de Kevin Durant i el triple-doble més ràpid de l'NBA en gairebé 60 anys signat per Russell Westbrook. El base dels Thunders ha oblidat completament la lesió, com ho demostra el fet que ha signat 13 punts, 10 rebots i 14 assistències en tan sols 21 minuts de joc.