Carmelo Anthony i Rusell Westbrook seran companys d'equip als Thunder (Reuters)
NBA

Els Knicks i els Thunder fan oficial el traspàs de Carmelo Anthony

Després de set temporades a Nova York, l'ala-pivot reforçarà la franquícia d'Oklahoma, on formarà un nou "Big Three" amb Russell Westbrook i Paul George

Actualitzat

Els New York Knicks i els Oklahoma City Thunder han anunciat aquest dilluns de forma oficial el traspàs de Carmelo Anthony a canvi d'Enes Kanter, Doug McDermott i una elecció de segona ronda del draft de 2018. "Aquest és un acord que creiem que funcionarà tant per a aquesta franquícia com per a Carmelo. Li agraïm les seves set temporades amb l'uniforme dels Knicks i tot el que ha aconseguit fora de la pista per a la ciutat de Nova York per l'ús de la seva plataforma per a assumptes socials", ha indicat el president dels Knicks, Steve Mills.


D'aquesta manera, Anthony arribarà per reforçar a uns Thunder que en la passada campanya van perdre a un dels seus jugadors franquícia com Kevin Durant, que va marxar als Golden State Warriors i va deixar sol el base Russell Westbrook, que torna a comptar amb dos companys de qualitat per aspirar a brillar en la Conferència Oest ja que també tindrà al seu costat a l'aler Paul George.

'Melo' és un dels veterans de la lliga i portava set temporades a Nova York, on va arribar procedent de Denver Nuggets. Com a 'Knickerbocker', l'ala-pivot, triple campió olímpic i deu vegades 'All Star', va fer unes mitjanes en la seva última campanya de 22,4 punts i 5,9 rebots. A canvi, Nova York es fa amb els serveis del pivot turc Enes Kanter, que aportarà fortalesa en la zona (14,3 punts i 6,7 rebots), i Doug McDermott, un aler que ha fet una mitjana de vuit punts en els seus 183 partits disputats entre Chicago Bulls i Oklahoma City Thunder.

Poc després de fer-se oficial el traspàs, Anthony ha penjat una carta de comiat als seguidors dels Knicks a les xarxes socials.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut