Bàsquet

Els jugadors del FC Barcelona Lassa fan autocrítica després de perdre contra el Baskonia a l'Eurolliga

Joan Carles Navarro ha reconegut que l'actitud de l'equip no és bona i Ante Tomic ha admès que el resultat és imperdonable

Actualitzat

Després de la greu derrota a l'Eurolliga del FC Barcelona al Palau Blaugrana davant del Baskonia (79-93), jugadors i directius del club han mantingut un discurs diferent. El vestidor, davant d'un resultat que ha deixat molt tocat l'equip, no ha posat draps calents a la seva crítica situació.

El capità Joan Carles Navarro ha reconegut que "tots els equips surten més forts que nosaltres. Avui, el Baskonia ha estat més agressiu que nosaltres, fins i tot guanyant de vint. La nostra actitud no ha estat bona". El pivot Ante Tomic ha admès que perdre a casa d'aquesta manera "és imperdonable".

L'escollit per representar la posició oficial del club ha estat el secretari tècnic del primer equip, Rodrigo de la Fuente, que ha demanat unitat: "És veritat que estem en la situació més delicada de la temporada i, segurament, l'equip ha perdut una mica la seva confiança. En situacions com aquestes hem de buscar objectius petits i estar tots junts".

L'entrenador, Georgios Bartzokas, ha assumit la culpa: "Respecto les opinions de tothom, però no tinc por. Soc responsable del que passi, però ja sabia que seria una temporada difícil". El tècnic grec ha confessat que "ha estat una nit dura per a nosaltres. Necessitem jugar millor i amb més intensitat en atac i defensa. No estavem preparats per jugar aquest partit".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut