Felipe Caicedo ha estat dels primers a passar la revisió mèdica amb l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

Els jugadors de l'Espanyol passen la revisió mèdica abans de posar-se a treballar en la temporada 2017-18

Els blanc-i-blaus es posen a treballar per encarar una nova temporada encara més ambiciosa que l'anterior

Actualitzat

S'han acabat les vacances a l'Espanyol i és que els jugadors blanc-i-blaus tenen un dilluns molt atrafegat. Al matí, han passat les respectives revisions mèdiques a les instal·lacions de la Creu Blanca: Baptistao, Caicedo, Marc Roca, Javi López, Jurado, Diop, Jordán, Óscar Duarte, Álvaro Vázquez, Hernán Pérez i Rober Correa.

Al migdia, es farà la presentació oficial de les dues noves incorporacions que ha fet l'Espanyol per a la pròxima temporada: Sergio García i Esteban Granero.

A la tarda, Quique Sánchez Flores dirigirà la primera sessió preparatòria de la pretemporada amb tots els jugadors disponibles. En principi, es preveu que serà un entrenament suau per valorar com han tornat els seus homes després de les vacances i començar a treballar en el primer partit de pretemporada, previst per al divendres 14 de juliol a Indonèsia contra la selecció nacional sub-19.

Aquest dimarts, passaran la revisió mèdica David López, Víctor Sánchez, Sergio García, Melendo, Montañés, així com els jugadors del filial Pol Lozano, Lluís López, Pipa i Manel Royo. Dimecres serà el torn de Piatti, Gerard Moreno, Javi Fuego, Pau López, Aaron, Marc Navarro i Àlex López, Pibe i Adrià Dalmau, del filial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut