Bàsquet

Els Golden State Warriors ja són l'equip amb un millor inici de campionat en la història de l'NBA

L'equip de Stephen Curry s'ha desfet amb facilitat de Los Angeles Lakers (111-77) per sumar el seu setzè triomf consecutiu

Eloi SansaActualitzat

No hi ha hagut sorpresa a l'Oracle Arena d'Oakland i els Golden State Warriors han passat per sobre de Los Angeles Lakers (111-77) per obtenir el seu setzè triomf consecutiu i convertir-se així en l'equip amb un millor inici en la història de l'NBA.

Tot i tenir l'entrenador Steve Kerr de baixa, l'equip de Stephen Curry i companyia sembla imparable i ja li han posat al davant reptes més grans: superar el màxim registre de victòries en una temporada regular, fixat en 72 pels Chicago Bulls de Michael Jordan la temporada 1995-96. O millorar les 33 victòries seguides dels Lakers de Wilt Chamberlain l'any 1971-1972.

La superioritat dels Warriors sobre els tristos Lakers del 2015 -res a veure amb els de fa 43 anys- ha estat aclaparadora, tal com reflectia el marcador al final del primer quart: 30-11. Tant és així, que els campions s'han permès el luxe de fer descansar Sterphen Curry i Klay Thompson en el quart període. Tot i això, Curry ha acabat amb 29 punts i 9 assistències. "Això demostra que tot i haver guanyat l'anell l'any passat, no ens hem acomodat. Estem intentant millorar contínuament i anem per molt bon camí", ha comentat l'MVP de la temporada passada.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut